13:46
Засідання робочої групи
Днями пройшло засідання робочої групи, що створена при Білокуракинській райдержадміністрації, з метою планування заходів у зв'язку з відзначенням 30-х роковин Чорнобильської катастрофи та проведенням Року вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи. У ньому взяв участь голова Білокуракинської райдержадміністрації С.І.Іванюченко.

Так, попередньо буде впорядковано пам’ятний знак жертвам Чорнобильської катастрофи. Керівництво району зустрінеться з учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Будуть проведені тематичні інформаційно-просвітницькі заходи (лекції, бесіди, зустрічі) у загальноосвітніх навчальних закладах району з метою поширення екологічних знань серед молоді. Відбудуться тематичні виставки та екскурсії у районному краєзнавчому музеї. Відповідно тематичні заходи пройдуть і на базі закладів культури та бібліотечних установ району тощо. Обов’язково відбудуться урочисті збори, мітинг-реквієм за участі керівництва району та учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, відзначення їх нагородами та покладання квітів до пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи. Релігійні організації району відслужать поминальні панахиди за жертвами Чорнобильської катастрофи тощо.

Таким чином робоча група намітила план заходів та конкретних дій щодо втілення їх в життя з метою гідного відзначення 30-х роковин Чорнобильської катастрофи та вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи.

До уваги читачів: слідкуйте за афішами селища, публікаціями на офіційному сайті райдержадміністрації, анонсами в районній газеті «Життя Білокуракинщини».

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№15-16 від 20 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 326 | Додав: portalbk | Теги: життя, ліквідаторам, чорнобильська, вшанування, чорнобильці, пам'яті, білокуракинщини, день, катастрофа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar