13:54
Захисник України
Нещодавно нам вдалося поспілкуватися із учасником АТО, нашим земляком, справжнім патріотом своєї Батьківщини Олександром Сергійовичем Кондратенком, Народився хлопець 10 травня 1992 року в с.Курячівка. Він нам розповів, що 20 квітня 2012 року був призваний в ряди армії. Відбувши 3 місяці навчання в Полтаві, почав служити в зоні АТО Донецької та Луганської областей. Отримавши військову спеціальність радіотелефоніста, проходив службу в 1125-й окремо-повітрянодесантній бригаді. Сумлінно виконуючи свою роботу, він отримав звання сержанта.

З дитинства його вабила техніка, саме тому Олександр вступив до Гвардійського факультету військової підготовки ім. Верховної Ради України Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» на спеціалізацію «Експлуатація та ремонт бронетанкового озброєння та техніки». На питання, чому саме цей ВНЗ він відповів чітко і зрозуміло.

По-перше, саме на цьому факультеті можна здобути якісну освіту та престижний диплом; безкоштовне: житло, обмундирування, харчування, грошове і медичне забезпечення; гарантоване місце для проходження військової служби на офіцерських посадах у Збройних Силах України, інших силових міністерствах і відомствах після закінчення навчання.

Тож побажаємо юнаку й надалі йти вірно обраним шляхом!

Юлія МАЛЮК

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№11-12 від  06 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 353 | Додав: portalbk | Теги: життя, АТО, служба, Кондратенко, білокуракинщини, військовий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar