15:40
Урок мужності в Білокуракинській ЗОШ №1
Нещодавно до Білокуракинської ЗОШ №1 завітала група цивільно-військового співробітництва ОТУ «Луганськ» у складі офіцерів Олександра і Євгена та Отця Олександра, які провели урок мужності для учнів 9-х класів. На уроці розглядали 3 теми: «Я - українець»; «Мінна безпека»; «Релігія в житті людини».

Україна - рідна, священна земля наших дідів і пращурів. Тут ми народилися і виросли, тут уперше побачили сліпучу синь українського неба і золоті розливи пшеничних ланів. Кожен, хто вважає себе патріотом України, повинен відстоювати честь Вітчизни, її матеріальні, культурні надбання, природні ресурси, саму природу, землю, воду, повітря. Завдання нашого покоління, ідучи впевнено до змін, створити таку атмосферу в країні, яка щоденно, все більше підіймала б у людей бажання до життя.

Також був показаний відеоролик про те, як потрібно себе поводити, якщо помітили міну. Учні захоплено слухали військовослужбовця і отця, активно вступали в діалог. Ставили багато запитань та отримували змістові відповіді. Вищезазначена група вже відвідала школи Біловодська, Троїцького та Вишневого.

Кожен з нас повинен внести свій внесок у зміцнення миру і злагоди - в нашому регіоні, в нашій країні. Хотілося б, щоб учні засвоїли цей урок на відмінно. Адже саме від них залежить майбутнє нашої країни - мирної, стабільної і процвітаючої.

Юлія МАЛЮК

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№13-14 від 13 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 313 | Додав: portalbk | Теги: воїни, урок, мужності, школярі, солдати, про війну, АТО, Білокуракине, школа, розповіли | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar