20:11
Служба порятунку «101» інформує. Рекомендації населенню
Здавалося б, що вже наближається весна, проте погода може бути непередбачуваною, можливе ще пониження температури повітря, випаданням снігу і посиленням вітру, під час чого пересування по дорогах стає небезпечним. Найпідступнішим та непередбачуваним явищем в цей час може бути випадання снігу. Для того, щоб не потрапити в біду та уникнути травмування, Білокуракинський РВ ГУ ДСНС у Луганській області пропонує прості рекомендації, як уберегтися від значних неприємностей у цій ситуації.

Так, при погіршені погодних умов необхідно обмежити пересування, особливо на власному транспорті. Відмовтесь від поїздок, якщо на це немає гострої потреби. У разі потреби виїзду на власному автотранспорті подбайте про справність авто, наявність достатньої кількості пального та зимових шин, лопати та буксирувального тросу. У жодному разі не можна залишати укриття під час опадів: орієнтири, які здавалися надійними з першого погляду, через декілька десятків метрів можуть бути загублені. Лише у виняткових випадках виходьте з будівель. Не можна виходити поодинці. Повідомте членів сім'ї або сусідів куди ви йдете і коли повернетеся. Якщо ви, пересуваючись пішки поза населеним пунктом, втратили орієнтацію, зайдіть в перший будинок, що трапився на шляху, з'ясуйте місце вашого знаходження і дочекайтеся закінчення несприятливої погоди. Якщо вас покидають сили, шукайте укриття і залишайтеся у ньому.

ДСНС застерігає: громадяни, будьте обережні, бережіть своє життя та здоров’я.

В.ВЕРВЕЙКО, т.в.о. начальника ДПРЧ-27 ГУ ДСНС України у Луганській області, майор служби цивільного захисту

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№15-16 від 20 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 360 | Додав: portalbk | Теги: життя, населенню, рекомендації, служба, білокуракинщини, лід, порятунку, небезпечний | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar