13:50
Розширена апаратна нарада в Білокуракинській райдержадміністрації
10 лютого голова райдержадміністрації С.І.Іванюченко провів розширену апаратну нараду за участю голови районної ради, заступників, керівників структурних підрозділів РДА, селищних та сільський голів, очільників організацій та агроформувань району, громадськості тощо.

Символічним стало те, що в цей день свій ювілейний День народження відзначав голова Білокуракинської об'єднаної територіальної громади С.І.Сірик. Тож на початку засідання голова райдержадміністрації та голова районної ради від імені усіх присутніх привітали з ювілеєм Сергія Івановича. Від щирого серця на адресу ювіляра пролунали добрі побажання, було вручено Подяку від губернатора області, символічні подарунки, вітальні листівки, квіти. Своє музичне привітання подарувала солістка районного Будинку культури Катерина Хрипун, яке супроводжували відеослайди із фотосвітлинами іменинника. Всі присутні аплодували стоячи імениннику. В свою чергу С.І.Сірик подякував за таке тепле та неочікуване привітання.

Згідно порядку денного розширеної апаратної наради голови райдержадміністрації було розглянуто ряд актуальних питань, а саме: про харчування дітей у загальноосвітніх закладах району у 2016 році (інформувала начальник відділу освіти райдержадміністрації Л.І.Зубкова); запровадження альтернативних видів палива у 2016 році (інформував начальник відділу ЖКГ райдержадміністрації О.І.Логінов); про стан ринку праці та міри щодо його стабілізації в Білокуракинському районі (інформувала директор районного центру зайнятості Н.О.Журба); про подання декларації «Про майновий стан та доходи державних службовців» (інформувала начальник Білокуракинського відділення Сватівської МДПІ В.І.Шулаєва); про передачу повноважень з реєстрації місця проживання сільським та селищним радам (інформував спеціаліст міграційної служби О.А.Дубков). За підсумками розглянутих питань були прийняті відповідні рішення та надані окремі доручення.

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№15-16 від 20 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 327 | Додав: portalbk | Теги: життя, Іванюченко, Сірик, нарада, РДА, Білокуракинська, голова, апаратна, Райдержадміністрація, білокуракинщини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar