14:33
Районні змагання із волейболу
В спортивній залі ДЮСШ та Білокуракинській ЗОШ №1 пройшли районні змагання із волейболу серед шкіл району, присвячені 27-й річниці виведення військ з Афганістану. Змагання проходили серед юнаків та дівчат 7-9 та 10-11 класів. У них брали участь 20 команд. Головним суддею був завідуючий сектором у справах молоді та спорту райдержадміністрації М.Я.Пономаренко. На відкритті районних змагань були присутні голова районної організації УСВА М.О.Циганок та воїни-інтернаціоналісти. Вони побажали дітям хорошої гри і гідної перемоги. На переможців від воїнів-афганців чекав подарунок - волейбольний м’яч.

Призові місця розподілилися таким чином: серед юнаків (7-9 класів) І місце виборола Тимошинська ЗОШ, II - Луб’янська ЗОШ, III - Олексіївська та Шапарівська ЗОШ; серед дівчат (7-9 класів) І місце дісталося Луб’янській ЗОШ, II - Паньківській ЗОШ; серед юнаків (7-9 класів) на І місці опинилась Білокуракинська ЗОШ №1, на ІІ - Білокуракинська ЗОШ №2; серед дівчат (7-9 класів) І місце отримала Нещеретівська ЗОШ, ІІ - Білокуракинська ЗОШ №1, III- Червоноармійська ЗОШ; серед дівчат (10-11 класів) І місце здобула Білокуракинська ЗОШ №1, II - Курячівська ЗОШ, III - Павлівська ЗОШ; серед юнаків (10-11 класів) І місце завоювала Білокуракинська ЗОШ №1, II - Павлівська ЗОШ, ІІІ - Курячівська ЗОШ.

По закінченню спартакіади всі призери та учасники були нагороджені почесними грамотами від сектору у справах молоді та спорту РДА.

Анастасія ВЕРГУЛЕНКО

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№15-16 від 20 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 401 | Додав: portalbk | Теги: спортивні, життя, змагання, газети, волейболк, спорт, шкільні, школа, сайт, білокуракинщини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar