20:14
Пройшли товариські спортивні змагання
З дружнім візитом до Дня Соборності та Свободи України взяти участь у тематичних спортивних змаганнях до нашого рідного селища Білокуракине завітала делегація смт Станиця Луганська на чолі з першим заступником райдержадміністрації С.А.Ісаєвим.

Урочисте відкриття спортивного заходу розпочалося виконанням Гімну України, підняттям Державного Прапору капітанами команд районів та врученням голові делегації хліб з сіллю. Свої слова привітання присутнім висловив перший заступник голови Білокуракинської райдержадміністрації С.В.Щебетенко. Подякував за запрошення та такий теплий прийом перший заступник голови Станично-Луганського району С.А.Ісаєв.

Депутат Верховної Ради 7 скликання С.В.Гончаров вручив сувенірні подарунки найстаршим учасникам змагань, якими виявилися наш земляк Б.О.Ситнік та С.Р.Цюра, який представляв команду Станиці Луганської. А також гравець футбольної команди, який забив у ворота останній м’яч гри, отримав грошову винагороду від С.В.Гончарова.

Змагання складалися з чотирьох видів спорту, а саме: шахів, шашок, тенісу та футболу. Участь у спортивних змаганнях стимулює спортсменів удосконалювати свою майстерність, краще оволодівати спортивною технікою, безперервно підвищувати рівень всебічного фізичного розвитку, а це, в свою чергу, створює необхідні умови для досягнення високих спортивних результатів.

Свої вміння команди показували в спорткомплексі «Здоров’я» та ДЮСШ. У змаганнях з шахів перше місце посів В.Поляков - міжнародний майстер спорту та виконавчий директор Луганської обласної федерації з шахів, який представляв Станично-Луганський район. Команді господарів змагань перше місце у грі з шашок виборов Б.О.Ситнік. У турнірних іграх з тенісу перемогу здобув представник Станично-Луганського району. Протягом змагань з футболу фортуна неодноразово переходила на бік вправнішої команди. Перший тайм закінчився з рахунком 7:4, майже не залишивши шансів на перемогу білокуракинцям. Але все ж таки з рахунком 10:10 перемогу в цій грі здобула дружба.

В кінці товариських спортивних змагань голова Білокуракинської райдержадміністрації С.І.Іванюченко подякував гостям за візит та вручив Подяку за участь у спортивних іграх і символічний подарунок. Ці спортивні змагання виявилися яскравим та емоційним видовищем. Глядачі отримали задоволення від високого рівня спортсменів, їх розвитку рухових якостей, сміливих і рішучих дій та високих досягнень.

Юлія МАЛЮК

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№11-12 від 06 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 316 | Додав: portalbk | Теги: життя, змагання, спорт, білокуракинщини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar