16:31
Пройшли свята у Будинку творчості
Новорічні канікули - це відмінна можливість провести час весело і з користю для тіла і душі. У Будинку дитячої та юнацької творчості пройшов ряд заходів, присвячених новорічним святам.

Розпочалося святкування з підготовки до районного заходу «Святий Миколай у гості завітав», яке відбулося 18 грудня у святковій залі Білокуракинського районного Будинку культури. Головними героями свята були Святий Миколай (Богдан Ботвиненко), Янголи (Карина Григоренко, Анастасія Нікіфорова), Ябіда (Данило Оселедько), ведучі (Дарина Дуванська, Максим Верецун). Особливо всім присутнім сподобалася анімаційна лялька Ведмедик, яка вперше з’явилася в нашому селищі, та завітала до нас на свято.

Надалі всі заходи проходили в стінах Будинку творчості. Для учнів 1-4 класів під керівництвом А.М.Токаренко було проведено ранок «Казкові пригоди у ніч новорічну», 5-8 класів - «Новорічний карнавал», а для старшокласників - новорічна дискотека «Знаки зодіаку». Дід Мороз (Данило Вінник), Снігуронька (Карина Григоренко) та анімаційна лялька Ведмедик разом з дітлахами танцювали, співали та брали участь в іграх і конкурсах.

На новорічній дискотеці Снігуронька разом зі старшокласниками провела конкурс «Знаки зодіаку», для кожного знаку зодіаку було своє завдання. Всі присутні мали можливість зарядитися позитивною енергією, відпочити та розважитися. Гуртківці отримали від Діда Мороза та Снігуроньки солодкі подарунки та сувеніри.

Всі свята проходили за участю вокальних та танцювальних колективів. Це ансамблі: «Барвінок» (молодша, середня та старша групи) - керівник Н.І.Сушкова, танцювальний колектив «Цукерка» (керівник К.О.Іщенко) та «Грація», фольклорний ансамбль «Вербиченька», музичний театр «Експромт» (керівник Г.І.Пекалєва), солісти Альона Лукоянова, Дарина Дуванська, Поліна Ткаченко, Анна Ромасюк (керівник I.A.Косенко).

Протягом канікул працювала творча майстерня «Академія витівників» (керівники В.О.Вервейко, В.О.Ставицька, О.С.Сорочинська), проводився інтелектуальний турнір з комп'ютерних ігор (керівник С.В.Григоренко). Також були проведені заходи на свіжому повітрі: похід до зимового лісу та катання на санчатах (керівники гуртків В.Є.Крамарєв, А.М.Костянніков).

Вихованка гуртка «Сольний спів» Анна Ромасюк взяла участь в обласній культурно-мистецькій акції «Сяйво таланту» у м. Сєверодонецьк.

5 січня за підтримки райдержадміністрації, районної ради та відділу освіти РДА відбулось районне свято для обдарованих дітей. Почесні гості - заступник голови РДА С.В.Щебетенко та начальник відділу освіти Л.І.Зубкова привітали всіх присутніх зі святами та відзначили всіх переможців всеукраїнських, обласних, районних олімпіад та конкурсів почесними грамотами та подарунками. Після нагородження на всіх гостей чекав святковий концерт «Різдвяні дзвіночки нас кличуть до свята», який підготували гуртківці Будинку дитячої та юнацької творчості, солісти Нещеретівської, Павлівської ЗОШ та танцювальні колективи Білокуракинських ЗОШ №1 та №2.

Цікавим був районний чемпіонат знавців «Що? Де? Коли?» серед шкіл району. Участь у ньому взяли 8 команд. Питання викликали цікавість і змушували замислитись не лише членів команд, а й поважне журі, до якого увійшли спеціалісти відділу освіти Л.М.Бунчужна, О.В.Плотницька та вчитель Білокуракинської ЗОШ №1 С.В.Григоренко.

Вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості продовжили свої різдвяні канікули у мальовничому куточку України - Закарпатті (організатор поїздки директор Л.О.Лушнікова).

Адміністрація Будинку дитячої та юнацької творчості висловлює подяку за підтримку та спонсорську допомогу приватних підприємців С.Васильченко, Л.Іванюченко, Л.Кривич, Т.Вінник, Ж.Вошедській, В.Щербак і Білокуракинському молокозаводу (директор О.М.Хачатурова).

Ось так, майже непомітно і промайнули канікули. Гуртківці відпочили, набралися вражень та вирушили за знаннями до наступних канікул.

Адміністрація Білокуракинського Будинку дитячої та юнацької творчості

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№13-14 від 13 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 419 | Додав: portalbk | Теги: життя, дитячий, діти, лушнікова, Білокуракинський, школа, будинок, білокуракинщини, творчості | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar