14:12
Новорічні свята в бібліотеці
Новий рік... Чарівне, яскраве свято з морем подарунків, сюрпризів, побажань. Його зустрічають вдома і на роботі, в школі і дитячому садку. Під час Новорічних свят в Білокуракинській центральній районній бібліотеці відбулося новорічне свято «Новий рік йде до нас» за участю громадських організацій району, членів літературного об'єднання «Колосок» та жіночого гуртка «Світ моїх захоплень» та працівників бібліотеки.

Зі святом всіх вітали: директор Білокуракинської ЦБС Л.М.Заїченко, голова районної ветеранської організації В.П.Путненко, керівник жіночого гуртка «Світ моїх захоплень» Л.М.Зеленська,члени літературного об’єднання «Колосок» А.І.Леонова, І.С.Лавренко, М.О.Носаль, В.О.Наумов, Р.І.Клименко, Дід Мороз та Снігуронька.

Свято пройшло в дружній атмосфері: читали вірші, знайомилися з різноманіттям новорічних традицій і звичаїв різних країн, взяли участь у веселій новорічній вікторині, отримували призи. Настрій у всіх присутніх був святковий. Захід завершився дружнім чаюванням.

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№11-12 від 06 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 375 | Додав: portalbk | Теги: життя, заїченко, Свята, Різдвяні, білокуракинщини, бібліотека | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar