19:12
Як недільна школа Христа прославляла
У святочні дні всі православні торжествують, прославляють народженого нашого Спасителя і Господа Ісуса Христа. Ця світла радість ніяк не може тільки лише сховатися у глибині людського серця. Тому християни святкують Різдво Христове, розділяючи радісні миті з оточуючими. Так, і вихованці недільної школи при Свято-Тихонівському храмі смт Білокуракине в дні Святок відвідали безліч організацій селища, розносячи радісну звістку про народження Богонемовляти.

11 і 12 січня учні недільної школи відвідали своїх менших братів і сестер у Христі - вихованців дитячих садків «Сонечко» та «Берізка». Після різдвяних віршів і колядок, що прозвучали з вуст діток церковної школи, настоятелем Свято-Тихонівського храму архімандритом Володимиром (Могильним) кожній дитині дитячого садка були презентовані солодкі подарунки, які були підготовлені турботою благодійників Тетяни Володимирівни та Володимира Борисовича Вінників.

Свято Різдва відгукується щастям не тільки в серцях найменших, тому недільна школа поспішила також розділити радість зі старшими і відвідала колективи райдержадміністрації та райради, селищної ради, суду, прокуратури, військкомату, поліції, ДСНС, РЕМу, Податкової інспекції, Центру зайнятості, Терцентру, АТП, СТОВ МТС «Альянс», «Дніпро», Є.П.Скрипника та ін. Також недільна школа взяла участь у святкових заходах, які пройшли в районному краєзнавчому музеї напередодні Нового року за старим стилем. Ще діти недільної школи відвідали Будинок престарілих. Привітали дідусів і бабусь з Різдвом Христовим співами-колядками, віршами і передали частинку свого добра в солодкому презенті.

Прес-служба Білокуракинського благочиння

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№13-14 від 13 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 398 | Додав: portalbk | Теги: життя, Свята, діти, Різдво, портла, Різдвяні, Білокуракине, білокуракинщини, святкування, новорічні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar