10:31
Дмитро Шепеленко на Білокуракинщині
1 лютого 2016 року в Білокуракинському районному Будинку культури ім. Т.Г.Шевченка було багатолюдно. Саме цього дня зі своїм концертом «Новий я – нове життя» до нашого куточка завітав лауреат багаточисленних конкурсів, заслужений артист України, який має «золотий голос» - Дмитро Миколайович Шепеленко.

Святковий концерт відкрили Лілія Вайнер та Владислав Шепеленко, які виконали чудові пісні «Изгиб гитары желтой», «Если у вас нету тёти» та «У природы нет плохой погоды». А потім на сцену вийшов неперевершений Дмитро Шепеленко, який з перших хвилин полонив серця слухачів. Ці артисти вирушили в турне по Луганській області для того, щоб в такий важкий час подарувати людям гарний настрій. Білокуракине – перше селище, яке мало можливість познайомитися з творчістю цих талановитих людей, тому що Дмитро Шепеленко вже понад 10 років має дружні відносини з почесним громадянином Білокуракинщини М.М.Гапочкою. Микола Михайлович вже неодноразово запрошував чудового співака до свого рідного куточка і ось, нарешті, він відвідав наше мальовниче селище.

Лілія Вайнер познайомила всіх присутніх з Харківським національним університетом сільського господарства ім. П.Василенка. Ректор цього університету Л.Тіщенко написав листа, який Лілія зачитала: «Наш ВНЗ – це елітний, успішний, єдиний і провідний в Україні аграрний ВНЗ інженерно-технічного профілю IV рівня акредитації. Заснований в 1930 році, він зіграв значну роль у становленні вищої сільськогосподарської освіти України. Тисячі талановитих людей отримали путівку в життя саме в ХНТУСГ. Вони з гідністю і честю несуть добре ім’я випускника ХНТУСГ, продовжують славні традиції, закладені попередніми поколіннями. За 80-річний період існування університет підготував десятки тисяч висококваліфікованих фахівців не тільки для суверенної України, але й країн ближнього і далекого зарубіжжя. Тож з радістю чекаємо на ваших діточок. Не сумнівайтеся, вони отримають якісну освіту!»

В кінці зустрічі на сцені з’явилася заступник голови райради Н.П.Літвінова, яка висловила вдячність за такі виступи. Артистів гучними оплесками вітали білокуракинці. Глядачі були проникнуті голосами співаків, їх відкритістю, щирістю, патріотизмом, умінням вести діалог із глядачами прямісінько зі сцени. Вони змушували своїми піснями то плакати, то щиро посміхатися.

Білокуракинщина ще довго буде пам’ятати неперевершений концерт Дмитра Шепеленка та з нетерпінням чекатиме на нові зустрічі.

Юлія Малюк

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№11-12 від 06 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 433 | Додав: portalbk | Теги: життя, Концерт, онлайн, Шепеленко, Білокураикне, Дмитро, Білокуракинщина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar