12:05
Взаємодія влади та громади

В цьому році Білокуракинська селищна територіальна громада започаткувала експериментальний проект, який здобув назву «Бюджет участі». Мешканці громади з усіх куточків відгукнулись на проект та активно брали участь в його реалізації. До селищної ради надходило дуже багато пропозицій, але конкурсна комісія відібрала 11 найкращих проектів. На сьогодні вже реалізовано 9 проектних заявок на загальну суму близько 1 млн. грн. Активне населення громади спільно з селищною радою активно облаштовувало благоустрій території. У нашій затишній громаді з'явилися нові дитячі майданчики, спортивні майданчики, благоустроєна територія для проведення дозвілля молоді. Так, у селі Цілуйкове з'явилися дві нові зупинки для школярів, що дозволить дітям перечекати негоду на шляху до школи.
Хочеться зазначити, що вже добігає кінця конкурсний відбір на наступний бюджетний рік. 1 листопада 2018 року буде завершено прийом проектних заявок до конкурсу «Бюджет участі». Запрошуємо всіх активних жителів громади взяти участь. Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися на офіційному сайті Білокуракинської селищної ради: https://bilokurakynska-gromada.gov.ua/ , за тел.: 2-11-34, а також у приміщенні Білокуракинської селищної ради, каб. 5. Чекаємо на ваші пропозиції.

Білокуракинська селищна рада

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 283 | Додав: portalbk | Теги: Сірик, життя, білокуракинщини, Рада, громада, селищна, Білокуракинська | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar