20:44
ВСЕ НАЙКРАЩЕ – ДІТЯМ!

Дошкільний навчальний заклад «Веселка» живе і працює з квітня 2012 року і за цей час його відвідували більше п’ятдесяти діток із сіл Просторе та Плахо-Петрівка, а також діти батьків-переселенців із міст Луганськ, Попасне, Рубіжне. Розташувався ДНЗ «Веселка» у Просторівській ЗОШ І-ІІІ ступенів і з простої класної кімнати перетворився у домашню оселю, яка вітає своїх мешканців теплом та затишком. Дякуючи постійному піклуванню білокуракинської райдержадміністрації, районноговідділу освіти, Просторівської сільської ради, місцевих підприємців значно зміцніла матеріальна база садочка. Так, за цей час було встановлено пластикові вікна, придбано нові меблі, штори, килимове покриття, іграшки, методичну та художню літературу. Найщиріші слова подяки висловлюємо нашим постійним спонсорам - місцевим агропідприємствам: ДП АПК «УкрАгроСтар» (директор М.В.Васильєв) та СФГ «Вікторія-К» (директор В.В.Костюченко). Нещодавно, як кажуть, без питань, вони виділили значну матеріальну допомогу для придбання м'якого куточка малюкам.
Також за цей час проведено багато ремонтно-будівельних робіт: вирівнювання підлоги, шпаклювання стін, наклеювання шпалер на стіни та стелю, фарбування підлоги, батарей, дверей, встановлення меблів. І знову ми зверталися до місцевих підприємців, які допомагали нам в усьому, починаючи з надання саморізів, кьорхера для миття килимів і закінчуючи наданням коштів для придбання новорічних подарунків. Від імені усіх батьків дякуємо М.М.Сміяну, О.І.Солошенко, Б.П.Верецуну, В.В.Каракуліну, О.О.Кисловській, О.А.Ковеня.
Все приміщення дитсадка розділене на ігрові зони та куточки. Зараз тут готується Святий куточок, для якого жителька с. Просторе Аня Сміян підготувала картину із зображенням Пресвятої Матері Богородиці у техніці алмазного живопису.
Велику частку своєї праці у створенні належних умов для дітлахів вклали небайдужі батьки. Висловлюємо щиру подяку В.Федорченко, С.Шишаку, О.Сухоставському, Л.Пономаренко, А.Бобровій, Ю.Митрога, Н.Маніній, І.Рожковій, О.Шавернєвій, І.Хорольській, О.Трокай, С.Верецун, Ю.Жарких, Н.Химченко, Р.Жарких, Н.Чередниченко за їх невтомну працю. Стало доброю традицією серед батьків-дарувати садочку кімнатні квіти, коли вони вперше приводять своїх діток. А тому природничий куточок садка, де діти залюбки доглядають за рослинами, налічується вже більше двадцяти найменувань квітів.
У цей непростий для нашої країни час ще раз переконуємося, що колишній лозунг «Все краще - дітям» живе і працює завдяки небайдужим людям, їх добрій душі та щирому серцю.

О.СУХОСТАВСЬКА, завідуюча ДНЗ «Веселка»

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 298 | Додав: portalbk | Теги: портал, 2018 року, онлайн, життя, Білокуракинський, Білокуракине, газета, білокуракинщини, читати, сайт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar