21:18
РЕСТАВРУВАЛИ ПАМ’ЯТНИК «НЕВІДОМОМУ СОЛДАТУ»

Нещодавно пам'ятний комплекс «Невідомому солдату», який встановлено на провулку Шкільному в смт Білокуракине було приведено в належний стан. Неабияку допомогу Білокуракинській ОТГ в цій справі надав ПП СВФ «Агро» в особі генерального директора Т.М.Лапти. Якісно працювали над реставрацією багато працівників ПП СВФ «Агро». Подяками Білокуракинської ОТГ нагородили Віталія Шестака та Олександра Ратошнюка. За роки війни було пролито, як прийнято висловлюватися, море крові. Але, не менше було пролито і сліз. Сліз печалі і жалю, дитячих і жіночих сліз. Немолоді жінки і сьогодні змахують з очей непрошені солоні краплинки. Дружини продовжують оплакувати своїх чоловіків сестри - братів. До цієї священної скорботи додаються ще сльози від всіляких негараздів сьогодення, які безпідставно так довго тривають.
Та якби далеко не віддалялися ті часи, які б зміни не відбувалися у нашому суспільстві - подвиг ветеранів війни і праці житиме вічно в наших серцях.

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 326 | Додав: portalbk | Теги: сайт, газета, Білокуракинський, Білокуракине, онлайн, білокуракинщини, 2018 року, читати, портал, життя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar