12:09
Не потрапляйте на гачок аферистів

Поліція звертається до громадян з проханням бути пильними та дотримуватись наступних порад, аби не потрапити на гачок аферистів.
Якщо вам надійшло смс-повідомлення з інформацією про заблокування банківської картки, ніколи і нікому не надавайте реквізити, коди і паролі своєї банківської картки; банківські установи ніколи не будуть дзвонити вам на телефон і питати пін-код або інші дані вашої картки, а також пропонувати зробити якусь дію з вашою карткою. Вся необхідна для роботи вашої картки інформація і так знаходиться у банку. Якщо вам телефонують і пропонують вирішити проблеми з вашою карткою, завершіть розмову і зателефонуйте до своєї банківської установи (номер гарячої лінії вказаний на зворотному боці картки) або зверніться за консультацією до найближчого відділення банку, де вам допоможуть вирішити усі проблеми з карткою, якщо вони дійсно є.
При купівлі товару через Інтернет-мережі, здійснюйте оплату за товар тільки при його отриманні. Не довіряйте інформації про те, що ваш родич попав у халепу і потрібні негайно гроші, щоб визволити його.
Та якщо ви все ж таки стали жертвою шахраїв, звертайтеся до найближчого відділу поліції або телефонуйте «102». Ваше оперативне повідомлення дозволить правоохоронцям швидко відреагувати і затримати шахраїв.

С.ЧЕРЕДНИЧЕНКО, інспектор СП Білокуракинського ВП, лейтенант поліції

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 282 | Додав: portalbk | Теги: аферисти, гачок, попередження, Поліція, шахраї, життя, Чередниченко, білокуракинщини, обман | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar