11:48
Народ обрав і не помилився

Депутат першого округу Сергій Миколайович Бармет зі своєї ініціативи закладає фруктовий сад на території Лозно-Олександрівської ОТГ.
Нещодавно на пустирі, що знаходиться на вулиці Магістральній смт Лозно-Олександрівка, розпочалися підготовчі роботи до висадки фруктових саджанців. На давно забутому пустирі зорали землю, зробили ямки під майбутні дерева та організували підвезення води для поливу майбутнього саду. Організатор цієї толоки Сергій Миколайович Бармет за власні кошти придбав 300 саджанців фруктових дерев, серед яких яблуні, груші, сливи, вишні тощо.
Ініціативу депутата схвалили та радо підтримали громадські активісти та мешканці прилеглих вулиць і охоче долучилися до висадки саджанців.
Буквально на очах виростали рівні рядочки дерев. За вміло організованою роботою непомітно промайнув час і незабаром трудовий десант вже милувався здійсненим.
Під час дружної роботи мешканці вулиць Магістральна, Новоселівська, Садова, Лугова та громадські активісти, які брали участь у висаджуванні саджанців, ще раз впевнилися в тому, що не помилилися, обравши Сергія Миколайовича Бармета з-поміж інших кандидатів, тому що він доказує не тільки словом, а й ділом, що гідний цієї посади та безмежно любить рідну землю.
Сергій Миколайович Бармет - це втілення справжнього чоловіка, адже він гідно виховує чотирьох синів, висаджує сади дерев та сумлінно робить свою роботу, за що йому величезна і вдячність та шана від його виборців.

Мешканці вулиць Магістральна, Новоселівська, Садова, Лугова та громадські активісти смт Лозно-Олександрівка

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 296 | Додав: portalbk | Теги: сад, дерева, лозно-олександрівка, висадили, білокуракинщини, життя, Бармет, фруктовий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar