21:12
Наказ "Про призов громадян на строкову військову службу восени 2018 року"

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
військового комісара Білокуракинсько-Троїцького об'єднаного районного військового комісаріату
(з основної діяльності)
15.08.2018 смт Білокуракине №97

Про призов громадян на строкову військову службу восени 2018 року
На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» і Указу Президента України від 15 лютого 2018 року №33/2018 «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2018 році» з жовтня по листопад 2018 року на території Білокуракинського та Троїцького районів Луганської області проводиться призов громадян на строкову військову службу у Збройні Сили України.
Явці на призовну дільницю Білокуракинського та Троїцького районів для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1998 року народження, яким у період чергового призову виповниться 20 років, а також громадяни, які народились у 1997-1991 роках і які втратили право на відстрочку від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.
Усі громадяни, які підлягають призову, зобов’язані прибути до призовної дільниці за адресою: смт Білокуракине, вул. Базарна, 9 точно в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали повісток, зобов’язані прибути у районний військовий комісаріат не пізніше 10 жовтня 2018 року з документами, що засвідчують особу.
Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Білокуракинського і Троїцького районів, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний військовий комісаріат, у якому вони знаходяться на військовому обліку, для проходження призовної комісії.
Громадяни, які ухиляються від призову і не з’явилися за повісткою до військового комісаріату несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.
На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані звільнити призовників від роботи (навчання) на час, необхідний для проходження призову, відкликати призовників з відрядження і забезпечити їх своєчасну явку на призовну дільницю.


Військовий комісар Білокуракинсько-Троїцького об’єднаного районного військового комісаріату, майор Е.КОСТРИЦЬКИЙ

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 326 | Додав: portalbk | Теги: онлайн, Білокуракинський, білокуракинщини, сайт, Білокуракине, газета, життя, 2018 року, читати, портал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar