20:08
Найважливіше щастя – мати родину

Дитячий будинок сімейного типу в Білокуракине. Сім'я ПідгайкоКожен рік, в останній день вересня, в Україні відзначається День усиновлення. Це відносно молоде свято, але, безумовно дуже важливе. Дата завжди припадає у день великого православного свята - Дня святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії. Імена цих святих символізують найкращі людські почуття та моральні чесноти, які виявляють люди, приймаючи в родини дітей, які за різних життєвих обставин втратили свою сім'ю.
Це день поваги до усиновлювачів, прийомних батьків, вихователів дитячих будинків сімейного типу, всіх, хто причетний до усиновлення і захисту прав дитини. Це день радості тисяч і тисяч дівчаток і хлопчиків, які знайшли щастя в люблячих і дбайливих сім’ях. Це свято доброти і милосердя для всього українського суспільства.
Діти - квіти нашого життя, наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину, особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки, адже чужих дітей на землі не буває.
Цього осіннього святкового дня до Будинку сімейного типу завітали: голова Білокуракинської ОТГ Сергій Сірик, перший заступник голови, в. о. голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко, представники служби у справах дітей та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді аби вручити цінні подарунки та привітати багатодітну сім’ю Підгайків з Днем усиновлення. На сьогоднішній день Євген та Ольга Підгайки виховують вже десятеро дітей різного віку, п'ятеро з яких - з однієї родинної групи.
Усиновлення - це особливе батьківство, це благородний і непростий шлях до щасливої родини. Хочеться висловити велику вдячність усім небайдужим до дитячої долі.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

eab3d130be4a5c35504eeab7ca80aaf9.md.jpg 9b3024ed5836d9679428656064947aa4.md.jpg
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 344 | Додав: portalbk | Теги: білокуракинщини, сім'я, усиновлення, дитину, дитячий, будинок, сімейного, життя, мати, Щастя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar