19:22
«Ми з вдячністю приймаємо пройдені роки»

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку. Це хороша нагода пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима нелегкі життєві дороги. Люди старшого покоління - джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід - нерозривний місток, який з'єднує покоління.
Не стала винятком і ця осінь. За підтримки Білокуракинської селищної ради в особі селищного голови Сергія Сірика у приміщенні клубу «Ветеран» відбувся святковий захід «Ми з вдячністю приймаємо пройдені роки». Зі словами щирої вдячності, з найкращими побажаннями завітали привітати людей похилого віку Білокуракинський селищний голова Сергій Сірик, заступник голови Білокуракинської районної ради Наталя Літвінова, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Анатолій Карпенко, голова суспільної організації ветеранів Василь Путненко.
Це свято співпало зі святкуванням Всесвітнього Дня архітектора. З цієї нагоди було вшановано архітектора Анатолія Мухіна, який 37 років пропрацював на посаді районного архітектора і якому були вручені подарунки від Білокуракинської ОТГ та райдержадміністрації. Під час проведення свята були нагороджені подяками від Білокуракинського селищного голови ансамбль «Слобожаночка» і ансамбль «Журавка».
Від товариства Червоного Хреста клубу «Ветеран» було вручено аптечку. Музичні привітання присутнім подарували місцеві артисти Галина Пєкалєва, Володимир Хоружий, Євгенія Білоус.

За матеріалами "Життя Білокуракинщини"

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 277 | Додав: portalbk | Теги: свято, життя, ветеран, клуб, Сухоставцев, хрест, білокуракинщини, чрвоний | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar