13:41
Літні сільські спортивні ігри - 2018

Літні сільські спортивні ігри в Міловому 2018 року, Луганська областьУ Міловому відбулись XVIII літні сільські спортивні ігри серед збірних команд районів «Луганщина-2018», в яких взяла участь делегація спортсменів з Білокуракинщини на чолі з головою райдержадміністрації Сергієм Іванюченком та заступником голови Білокуракинської громади Дмитром Шутем. Змагання відбулися на стадіоні «Будівельник».
Понад 500 спортсменів з’їхалися з 12 районів області. До кожної команди увійшли 40-45 представників, які змагались із різних видів спорту.
Після урочистого параду команд та підняття Державного Прапору України учасників змагань привітав заступник голови облдержадміністрації Геннадій Іваненко.
Перш за все, він передав вітання усім спортсменам від голови Луганської обласної
державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза.
У свою чергу, начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Антон Волохов зазначив, що, незважаючи на всі складнощі, в області вдалось зберегти славні спортивні традиції. Слід зазначити, що грамотами Луганської облдержадміністрації за особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту області, створення її позитивного іміджу на всеукраїнському і міжнародному рівнях, високий професіоналізм та сумлінну працю було нагороджено: тренера-викладача з гирьового спорту Білокуракинської ДЮСШ Олексія Гринька, головного спеціаліста з питань молоді та спорту Білокуракинської райдержадміністрації Миколу Пономаренка та вчителя фізичної культури Олександропільської ЗОШ Білокуракинської ОТГ Дмитра Іванова.
Також присутніх привітав голова громадської організації «Луганська територіальна організація всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Анатолій Бєлік.
По завершенню урочистого відкриття розпочались самі змагання. Спортсмени демонстрували свої вміння у 10 видах спорту: гирьовий та армспорт, шахи, шашки, міні-футбол, волейбол (жінки та чоловіки), легка атлетика, настільний теніс, перетягування канату.
За результатами змагань перемогу виборола команда Старобільського району. Друге місце посіли представники Новопсковського, трете - з Біловодського району.
На Всеукраїнських змаганнях Луганщину представлятиме команда селища того району, який став переможцем обласного етапу.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Літні сільські спортивні ігри в Міловому 2018 року, Луганська область Літні сільські спортивні ігри в Міловому 2018 року, Луганська область Літні сільські спортивні ігри в Міловому 2018 року, Луганська область
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 334 | Додав: portalbk | Теги: портал, газета, 2018 року, читати, Білокуракинський, сайт, життя, онлайн, Білокуракине, білокуракинщини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar