23:14
ГАЗЕТІ «ЖИТТЯ БІЛОКУРАКИНЩИНИ» - 85 РОКІВ!

Логотип газети Життя БілокуракинщиниЮвілей газети «Життя Білокуракинщини» - доволі важлива подія як для самої газети, так і для всіх, хто був і залишається причетним до цього видання упродовж останніх 85 років. Свій ювілей, як і взагалі всю свою діяльність на творчій ниві, газета «Життя Білокуракинщини» цілком прагне розділити зі своїми читачами. Всі вони різні і особливі. Хтось передплачує газету десятиріччями, а хтось лише нещодавно відкрив для себе «Життя Білокуракинщини», але вже встиг пройнятися різнобічними матеріалами про життя рідного краю. А декого за плідну та тісну співпрацю сміливо можна назвати активістом «Життя Білокуракинщини».
Дорогі читачі газети «Життя Білокуракинщини», висловіть свою любов до районної газети «Життя Білокуракинщини» на сторінках свого улюбленого видання! Надсилайте до редакції вірші, або прозу, у яких розкажіть про те, що вас пов'язує з газетою «Життя Білокуракинщини», можливо є якісь цікаві або кумедні історії, або ж сфотографуйтесь у незвичайному ракурсі з газетою. Автори найкращих робіт обов'язково отримають креативні подарунки від газети «Життя Білокуракинщини» з нагоди ювілею.
Свої роботи надсилайте на електронну адресу: newslifeblk@ukr.net або за поштовою адресою: смт Білокуракине, вул. Центральна. 63.
З повагою, колектив газети «Життя Білокуракинщини».

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 322 | Додав: portalbk | Теги: 2018 року, портал, читати, Білокуракинський, Білокуракине, онлайн, життя, білокуракинщини, газета, сайт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar