00:26
ДОБРИЙ ДЕНЬ, КРАЇНО ЗНАНЬ!

Життя БілокуракинщиниЧудового ранку 1 вересня в кожному куточку нашої неозорої Батьківщини діти поспішають до школи. Адже після веселого літечка так приємно прийти на шкільне подвір’я, зустріти друзів. Тисячі вчителів і учнів незалежної держави Україна виходять на ниву знань, щоб штурмувати нові вершини науки, яка так потрібна кожному в житті.
Традиційно, цікаво, в урочистій атмосфері відбулося святкування Дня знань в Нещеретівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Як і зазвичай, для одинадцятикласників і першачків це свято було особливим. Ведучі заходу - учні 9 класу Тетяна Журба та Данило Білоус наголосили, що 1 вересня - ніжна, лагідна, турботлива пісня батьківських сердець. Адже діти переступають поріг дитинства, зазирають у юність, торкаються зрілості.
Таж бурхливими оплесками присутні зустріли майбутніх випускників 2018-2019 навчального року разом із класним керівником Юлією Черніцовою. Вітали гучними оплесками й малечу, яку зарахували до списку учнів. У їх очах світилися немов сонячні зайчики. Двері в дивовижний світ знань їм відкрила перша вчителька Наталія Плотницька.
Свято Першого дзвоника відвідали почесні гості: секретар Білокуракинської селищної ради Наталя Жукова та староста сіл Нещеретове і Калинівське Анатолій Оселедько, які побажали присутнім школярам успіху, здоров'я, ясного та гострого розуму, бути уважними, докладати максимум зусиль до навчання, щоб прокласти собі добру дорогу в майбутнє. Завітали гості не з пустими руками, а з подарунковими шкільними наборами від Білокуракинської ОТГ.
Із початком нового навчального року учасників свята привітала директор школи Тетяна Чумак, яка подякувала вчителям, батькам, педагогічному колективу, спонсорам за велику підтримку та допомогу, а школярам побажала закласти міцний фундамент для майбутніх перемог. Від імені батьківського комітету виступила Надія Скороход. Настав головний момент дня, шкільна родина гучними оплесками привітала перший дзвоник в «країні сонячних знань». Одинадцятикласники разом з першокласниками присутнім продемонстрували цікавий танок-флешмоб.
Слід зазначити, що організацією даного заходу займалися заступник директора з виховної роботи Людмила Йулдашева та педагог-організатор Валентина Калюжна.
Дань знань - це свято, що живе у пам'яті кожної людини. У когось воно асоціюється зі шкільними роками, хтось пам’ятає роки навчання в університеті, а молодому вчителю, напевно, ніколи не забути того хвилювання, коли вперше йшов на свій власний урок. 1 вересня має славу всенародного свята, бо жодного з нас не обійшло воно стороною.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Життя Білокуракинщини Життя Білокуракинщини Життя Білокуракинщини
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 350 | Додав: portalbk | Теги: Білокуракине, Білокуракинський, 2018 року, онлайн, газета, сайт, життя, читати, портал, білокуракинщини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar