17:35
«Дніпро» - володар кубку громади з міні-футболу

На спортивному майданчику Білокуракинської ЗОШ №2 відбувся розіграш Кубку громади з міні-футболу. У цьому турнірі взяли участь 8 команд. На першому етапі команди зіграли одноколовий турнір у двох групах. "Так в групі «А» грали команди с. Луб’янка, с. Шапарівка, «Дніпро» (Білокуракине) та збірна команда ветеранів громади. У групі «Б» грали команди с. Паньківка, с. Нещеретове, с.Тимошине та Білокуракинської ЗОШ №2. До наступної стадії вийшли по дві кращі команди з кожної групи.
У першому півфіналі грали команди с. Луб’янка та с. Паньківка. Перемогу з рахунком 2:1 здобули луб’янці. В наступному півфіналі «Дніпро» з рахунком 5:1 обіграло нещеретян. Фінальна гра видалась досить видовищною та напруженою. Це і не дивно, адже у складі обох команд грали чемпіони громади з футболу цього сезону.
При рівній боротьбі дніпряни змогли реалізувати дві нагоди і здобули перемогу з рахунком 2:0. Володарем кубку громади з міні-футболу стали Сергій Кравцов, Олексій Баган, Данило Кутовий, Олександр Малик, Ігор Циганок, Олександр Шестак, Олександр Білянський, Дмитро Єрисковський. Турнір пройшов на досить пристойному рівні завдяки чіткому суддівстві Віталія Курочки, Миколи Кіященка та Олександра Шестака.

Анатолій КРИВУЛЯ

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 263 | Додав: portalbk | Теги: Футбол, Дніпро, білокуракинщини, кривуля, команда, анатолій, футбольна, життя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar