00:12
ДЕНЬ ЗНАНЬ В СЕЛІ ОЛЕКСАНДРОПІЛЬ

Життя Білокуракинщини. ОлександропільЗакінчилось літо і знову пролунав шкільний дзвоник, збираючи дітей на перший урок. На святкову лінійку в селі Олександропіль зібралося все село: батьки, бабусі й дідусі прийшли привітати з Днем знань школярів.
Окрасою свята стали шестеро першокласників, які будуть навчатися в новій українській школі. Їх привітали директор школи С.М.Коюда, спеціаліст селищної ради С.І.Рожко, староста с. Олександропіль М.А.Хоружина.
Завдяки коштам білокуракинської ОТГ та спонсорській допомозі ПрАТ «Агротон», першокласники будуть навчатися за новою програмою (придбане необхідне обладнання та роздатковий матеріал), а ще від Білокуракинської громади кожен першокласник отримав подарунок.
Білокуракинська ОТГ піклується не тільки про матеріальне забезпечення школярів, а і про патріотичне виховання молодого покоління. Напередодні 1 вересня за кошти з місцевого бюджету громади в с. Олександропіль була проведена реконструкція Обеліску загиблим воїнам (замінено плити з прізвищами загиблих воїнів на гранітні). Після лінійки школярі поклали квіти до Обеліску, але ж вони знають, що завдячують своїм щасливим дитинством дідам та прадідам, що загинули в роки Другої Світової війни.

М.ХОРУЖИНА, староста с. Олександропіль, Ляшківка, Романівна, Приходьківка, Климівка

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 341 | Додав: portalbk | Теги: білокуракинщини, сайт, Білокуракинський, 2018 року, портал, онлайн, Білокуракине, життя, газета, читати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar