13:19
Дем’янівський старостинський округ – розвивається!

Село ДемьянівкаПрекрасна традиція народилася у нашій Білокуракинській громаді виділяти старостинські кошти на розвиток кожної території. І в цьому році завдяки цій традиції на території Дем’янівського старостинського округу вдалося освоїти близько 100 000 грн., правда, в силу різних об’єктивних причин, гроші надійшли набагато пізніше запланованого квітня місяця, але це анітрохи не засмутило жителів території, тому що у людей почала прокидатися віра в те, що про них піклується керівництво громади, в те, що і в глибинці нашої Білокуракинської громади можна буде гідно жити і відпочивати.
Заплановано в квітні було не мало, необхідно було зробити ремонт в офісі старости, придбати п'ять столів і десять паркових лавок, шість сміттєвих урн для облаштування парку біля громадського центру, купити вуличний проектор для демонстрації фільмів у вечірній час, виготовлення декоративного містка з метою популяризації території Дем’янівського старостинського округу. Але і встигли ми зробити багато, основну масу з запланованого нам вдалося закупити, крім паркових меблів через її дорожнечу, але ми закупили для цього весь матеріал і скоро нашим людям можна буде гідно відпочивати в новому парку біля громадського центру.
Сама трудомістка частина ремонту офісу старости вже виконана, замінені вікна та двері, вирівняно покриття для підлоги, залишилося поклеїти шпалери і встановити меблі.
Крім цього, на території села Дем'янівка було зроблено асфальтне покриття по вулиці Трудовій. Планувалося відновити асфальт і в селі Шовкунівка по вулиці Садова, але в силу об’єктивних причин цього зробити не вдалося,
сподіваємося на успіх у наступному році.
Загалом, до зимового періоду, гадаю, що встигнемо завершити задумане, тому що завдяки злагодженій роботі громадських працівників Віктора Тарасенко, Олександра Урсола, Сергія Бурдова і робітника з благоустрою Валерія Ермашова всі наші мрії перетворюються в реальність. Окрему подяку хочеться їм передати від жителів нашої території за викошені кладовища, за якісний підхід щодо будь-яких покладених на них завдань.
Ну і, звичайно, хочеться подякувати керівництву Білокуракинського селищної ради у фінансовій допомозі і сприянню розвитку Дем'янівського старостинського округу.

С.ПАНЧЕНКО, староста с.Дем'янівка, с.Шовкунівка

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 363 | Додав: portalbk | Теги: портал, Білокуракине, білокуракинщини, онлайн, читати, Білокуракинський, життя, 2018 року, сайт, газета | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar