20:46
ДЕМ’ЯНІВКА ТА ШОВКУНІВКА ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

Днями в селах Дем’янівка та Шовкунівка відзначалося свято села. Музика лунала з самого рання до пізньої ночі. О 10 годині ранку розпочалися спортивні змагання з волейболу та футболу. О 12:00 біля Дем’янівського СБК розпочався святковий концерт.
«Увага, увага, спішіть, поспішайте. Господарі й гості, глядіть не минайте, на свято просим гуртом й поодинці, чекають на всіх тут призи і гостинці, мерщій бо на свято, усі поспішайте. Розважайтесь, милуйтесь, співайте і грайте!» - саме цими словами ведучі свята відкрили святковий концерт. Зі словами привітання до односельчан звернувся староста сіл Дем’янівка та Шовкунівка Сергій Панченко та заступник голови Білокуракинської селищної ради Дмитро Шуть.
Прекрасний настрій односельчанам та гостям свята дарували учасники художньої самодіяльності: фольклорний колектив «Струмочок», вокальний колектив «Зоряна», танцювальний колектив «Дем’яночка», прекрасну гумореску розповіла Людмила Вітер. Також на свято завітали гості з села Коноплянівка: вокальний колектив «Гармонія», своїм виступом потішили Світлана Горбенко, Христина Коваленко та Валентина Заєць.
Під час концерту вітали людей, які в цьому році святкували визначну подію: золоте весілля - подружжя Володимира Миколайовича та Валентини Михайлівни Путненків та срібне весілля - подружжя Володимира та Олександри Тарасенків, Володимира та Світлани Бикових, Тетяни та Віталія Бикових, Сергія та Валентини Донцових. Відзначали діток, які народилися в цьому році. Це Яна Гринько, Діана Горлова, Серафим Бачинський та Анна Акименко. Та ювілейні дати жителів громади. Багато приємних слів було сказано цього дня.
Після концерту всіх запросили почастувати смачною кашею, яку приготувала О.П.Гринько. Дітки мали змогу поласувати смачною солодкою ватою, гратися на батуті. Ближче до вечора з малечою провели конкурси та ігри, які підготувала завідуюча бібліотекою А.О.Мирошниченко.
Перед тим, як розіграти безкоштовну та безпрограшну лотерею, вся громада зробила фото на згадку на містку «Люблю Дем'янівку». Ніхто зі свята не пішов з пустими руками та поганим настроєм.
Увечері розпочалася святкова дискотека. Молодь та старше покоління розважалося від душі. Ніхто не сидів на місці. В селах відчувалась дружня атмосфера. Всі мали змогу відпочити та насолодитись чудовим концертом, смачною кашею, спілкуванням з друзями та рідними. Також за проведення свята слова вдячності хочемо сказати нашим спонсорам: директору СТОВ «Зоря» М.Г.Ведмеденку, В.М.Лавренку, приватним підприємцям Т.І.Бабак, В.Г.Гриньку, В.І.Заєць, Д.Г.Федоренко.

О.ПАНЧЕНКО, староста сіл Дем’янівка та Шовкунівка

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 302 | Додав: portalbk | Теги: Білокуракинський, життя, білокуракинщини, сайт, газета, 2018 року, портал, онлайн, читати, Білокуракине | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar