19:07
Відбувся інформаційно-роз’яснювальний семінар

В управлінні соціального захисту населення Білокуракинської райдержадміністрації був проведений інформаційно-роз'яснювальний семінар для уповноважених осіб населених пунктів району з основних питань прийому документів та призначення державних допомог, пільг та субсидій. У заході взяли участь представники 20 населених пунктів Білокуракинського району та начальники відділів управління.
Відкриваючи семінар, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Бойко ознайомила присутніх з основними змінами у законодавстві, що стосуються роботи управління у 2018 році.
Учасники наради обговорили положення оновленого порядку призначення житлових субсидій з відповідними змінами до постанови КМУ №848 від 21 жовтня 1995 року «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» у новій редакції Постанови від 1710.2018 року №841.
Були озвучені основні рекомендації щодо оформлення документів на призначення державної допомоги малозабезпеченим сім’ям за результатами перевірки регіональним координатором в рамках проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».
Також на нараді обговорювалися питання захисту прав внутрішньо переміщених осіб та своєчасності проведення перевірок їх фактичного місця проживання відповідно затвердженого Кабміном Порядку здійснення контролю за проведенням соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за місцем їх фактичного проживання/перебування (від 08.06.2016 року №365).
Велику увагу було приділено блоку питань з соціального захисту пільгової категорії насе¬лення. Присутні на семінарі отримали практичні рекомендації та кваліфіковані роз’яснення на проблемні питання.

Т.ЛАДНА, заступник начальника управління, начальник відділу управління персоналом та контрольно-аналітичної роботи

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 357 | Додав: portalbk | Теги: життя, білокураикнщини, семінар, ладна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar