23:01
В БІЛОКУРАКИНСЬКОМУ РАЙОНІ СТАЛАСЯ СТРАШНА ДОРОЖНЬО-ТРАНСПОРТНА ПРИГОДА

Нехтування правил дорожнього руху призвело до трагічної дорожньо-транспортної пригоди в смт Білокуракине, через яку 18-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень померла, а водій та три пасажирки доставлені до медичного закладу з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості.
23 серпня 2018 року у нічний час - близько 23:50 17-річний хлопець, не маючи посвідчення водія про право керування транспортними засобами, керуючи легковим автомобілем «OPEL ASTRA» свого батька, в якому знаходилися ще чотири пасажири (17 та 18 років), рухався по автодорозі у напрямку з смт Білокуракине до смт Троїцьк.
Неповнолітній водій, проявивши безпечність та неуважність, нехтуючи власною безпекою і безпекою пасажирів, які знаходились в салоні, на перехресті при повороті не впорався з керуванням автомобіля, внаслідок чого виїхав за межі проїжджої частини та допустив перекидання автомобіля.
Внаслідок ДТП 18-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події. Також, внаслідок ДТП тілесні ушкодження різного ступеню отримали водій та інші пасажирки, яких госпіталізовано до лікарні.
На теперішній час слідчими слідчого управління ГУНП в Луганській області, за процесуального керівництва військової прокуратури Луганського гарнізону «горе» водію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ознаками складу ч. 2 ст. 286 КК
України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілому) та вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

За інформацією Слідчого управління ГУНП в Луганській області

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 283 | Додав: portalbk | Теги: онлайн, 2018 року, сайт, Білокуракинський, газета, читати, Білокуракине, білокуракинщини, життя, портал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar