13:35
Ще одна смерть від пожежі

Смерть від пожежі на Білокуракинщині, с.Тимошине, 2018 рік18 серпня о 00 годин 44 хвилини до Служби порятунку смт Білокуракине за телефоном «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою Білокуракинський район, с. Тимошине. По прибуттю на місце події, під час розвідки рятувальниками 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Луганській області було встановлено, що відбувається горіння в одній з кімнат житлового будинку. Під час гасіння пожежі вогнеборцями було виявлено тіло жінки 1946 року народження. Вогнем знищені речі на площі близько 2 кв. м. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.
Шановні жителів Білокуракинського району, будьте уважні при користуванні сірниками, свічками, запальничками та всім іншим, що може стати джерелом вогню. Уникайте паління перебуваючи в ліжку. Не залишайте без нагляду включені електричні прилади. Вчасно ремонтуйте опалювальні печі та димоходи, користуйтеся лише справними печами. Не залишайте дітей без нагляду дорослих, не допускайте дитячих пустощів з вогнем, зберігайте сірники в недоступних для дітей місцях. Бережіть себе та своїх близьких.
А.І.Тєльнов
Заступник начальника Білокуракинського
МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області
підполковник служби цивільного захисту

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 275 | Додав: portalbk | Теги: Білокуракинський, 2018 року, Білокуракине, читати, онлайн, портал, газета, білокуракинщини, пожежа, життя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar