13:30
Село – краса моя і сила

Село Паньківка, Білокуракинський район, 2018 рікЗ таким лозунгом весело, гучно та дружно відсвяткували свій День села паньківчани. Юрба людей гомоніла про те, що такого свята і такої кількості людей не було ніколи. На свято зійшлося все село, завітали гості з усієї округи.
Пінна вечірка, лазерне шоу, святковий концерт, виїзна торгівля, солодка вата, шашлики, безкоштовна каша, батути та дискотека з діджеєм була аж до другої ночі. Зі святом привітали та побажали всього найкращого спеціаліст з благоустрою та екологічної безпеки Білокуракинської селищної ради С.І.Рожко, ієрей Роман (Карцев). Крім того, староста села Н.М.Крамарєва вручила подарунки тим, хто взяв активну участь у благоустрої  села. Чудовий настрій глядачам подарували: В.Мясніков з Нещеретового, колективи «Тагдем», «Дівчата».
За допомогу в проведенні свята ми вдячні землекористувачам І.С.Журбі, В.П.Лавренко, Ф.М.Світличному, С.В.Ромашенко, В.П.Сагайдаку, В.В.Бондаренко.
На завершення свята, яке справило незабутнє враження на присутніх, всі насолоджувались святковим феєрверком.

Н.Бондаренко, завідуюча Паньківським сільським клубом

Село Паньківка, Білокуракинський район
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 271 | Додав: portalbk | Теги: Білокуракине, 2018 року, читати, життя, газета, білокуракинщини, онлайн, портал, Білокуракинський, паньківка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar