13:27
Пожежа в с.Тимошине

18 серпня о 00 годин 44 хвилини до Служби порятунку смт Білокуракине за телефоном «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Білокуракинський район, с. Тимошине. По прибуттю на місце події, під час розвідки рятувальниками 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Луганській області було встановлено, що відбувається горіння в одній з кімнат житлового будинку. Під час гасіння пожежі вогнеборцями було виявлено тіло жінки 1946 року народження. Вогнем знищені речі на площі близько 2 кв. м. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.
Шановні жителів Білокуракинського району, будьте уважні при користуванні сірниками, свічками, запальничками та всім іншим, що може стати джерелом вогню. Уникайте паління перебуваючи в ліжку. Не залишайте без нагляду включені електричні прилади. Вчасно ремонтуйте опалювальні печі та димоходи, користуйтеся лише справними печами. Не залишайте дітей без нагляду дорослих, не допускайте дитячих пустощів з вогнем, зберігайте сірники в недоступних для дітей місцях. Бережіть себе та своїх близьких.

А.І.Тєльнов
Заступник начальника Білокуракинського
МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області
підполковник служби цивільного захисту

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 260 | Додав: portalbk | Теги: 2018 року, тимошине, Білокуракинський, життя, Білокуракине, білокуракинщини, читати, онлайн, портал, газета | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar