18:05
Очільник громади привітав відмінника народної освіти

Голова Білокуракинської ОТГ Сергій Сірик та провідний спеціаліст з соціальної роботи Білокуракинської селищної ради Ніна Ворочек привітали вчительку з багаторічним стажем Любов Кузнецову з ювілейним Днем народження. Вручили їй подяку від громади за вагомий вклад у розвиток та виховання підростаючого покоління та символічний подарунок.
Любов Костянтинівна народилася 23 жовтня 1938 року в смт Білолуцьк Новопсковського району Луганської області. Закінчивши 10 класів, у 17-річному віці поїхала у с.Жаб'є Івано-Франківської області (нині Верховина) і пропрацювала там 3 роки піонервожатою.
Потім Любов Кузнецова закінчила Луганський педінститут (заочно) за спеціальністю «Вчитель фізичної культури і анатомії». Вийшла заміж, народила чотирьох дітей. Вчителювала у с. Трембачівка Новопсковського району, потім у с.Лозне Білокуракинського району. У 1965 році з сім’єю приїхала у Дем'янівку, де і працювала вчителем до пенсії. За час своєї роботи, а це педагогічний стаж більше 39 років, навчала учнів любити рідну мову, народ, родину, Батьківщину, шанувати традиції, дотримуватися звичаїв та народної моралі. За самовідданість, чуйність учні віддячували своїй вчительці щирою любов’ю та повагою.
Справді, саме професія вчителя - від Бога, всі останні - від учительської. Тому вона і почесна, і відповідальна, бо вчитель формує людину, громадянина нашої країни. Учительська доля барвистіша, ніж саме життя. Є в ній усе: сльози радості и гіркота невдач, найвищі злети духу - аж до запаморочення від висоти - і сірий туман буденності, свіжий рожевий вітер змін і тягуче відчуття застою. Все найтепліше, наймудріше та найяскравіше вміщено в учительській професії. Відзначимо, що Любов Костянтинівна має нагороду «Відмінник народної освіти». Але ж все таки її найбільша гордість - 4 дітей, 8 онуків та 6 правнуків.    

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 336 | Додав: portalbk | Теги: ювілей, Білокуракине, освіти, школа, дем'янівка, білокураикнщини, життя, учитель | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar