19:01
Мехдояр зі стажем

Мехдояр зі стажем. Світличний Іван Антонович, ПаньківкаКожен населений пункт має своїх видатних, працелюбних людей. У селі Паньківка одним з таких є Іван Антонович Світличний, який все своє життя пропрацював в колгоспі «Перемога». Народився він 2 травня 1935 року в селі Паньківка. Після служби в армії навчався в місті Краснодон (Луганська обл.) за спеціальністю «Комбайнер». Потім приїхав до рідного села і почав працювати комбайнером в колгоспі «Перемога», після 8 років стажу роботи в 1964 році почав обіймати посаду мехдояра в цьому ж колгоспі.
Одружений на прекрасній жінці Марії, яка працювала в колгоспі дояркою. Разом виховують 5 діточок. Зараз Іван Антонович знаходиться на заслуженому відпочинку, але без діла сидіти він не може. Тому весь вільний час присвячує своїй пасіці.
Саме завдяки таким працелюбним людям у нашій країні розвиток сільського господарства майже в усі часи знаходилося на досить високому рівні.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 331 | Додав: portalbk | Теги: Село, Іван, дояр, Антонович, Світличний, стаття, паньківка, життя, білокуракинщини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar