13:13
Кіно з присмаком літа

Літній кінотеатр в БілокуракинеТут не показують фільми у 3D і не пригощають попкорном... Тут немає комфортних крісел та надсучасних звукових систем, понад те - тут навіть немає даху над головою... Та є дещо більше - свіже повітря теплого літнього вечора, дружня атмосфера та, звісно, улюблене кіно. Це все про літній кінотеатр просто неба, що працює з вівторка по неділю на дитячому майданчику «Бєрєндєєвка» смт Білокуракине.
Кінотеатр просто неба справляє незабутнє враження на жителів Білокуракиного, притягуючи глядачів нестандартністю кінопоказів та поєднанням кінопереглядів із можливістю комунікації, якої так бракує у повсякденному житті. Кінолюбителі - малюки, підлітки та дорослі - вже встигли оцінити переваги показів стрічок просто неба, адже це можливість добре провести літній вечір, побачити новий фільм і переглянути старий, або ж просто поспілкуватися з друзями, краєчком ока спостерігаючи за сюжетом.
Варто зазначити, що кінотеатр просто неба - не комерційний проект. Подивитись фільми тут можна взагалі безкоштовно. А взамін - отримати ціле море вражень. Тож хотілося, щоб літній кінотеатр просто неба на дитячому майданчику «Бєрєндєєвка» збирав все більше і більше глядачів. Шановні білокуракинці, висловлюйте свої побажання щодо того, які кінофільми хотіли б переглянути. Свої пропозиції висловлюйте відповідальному за кінопокази Євгену Кіященку за телефоном: 095-000-71-99.
За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 308 | Додав: portalbk | Теги: Білокуракине, Білокуракинський, життя, читати, 2018 року, білокуракинщини, портал, онлайн, газета, сайт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar