19:59
«Holi Fest» - фестиваль сонця, молодості і здоров’я

Фестиваль Holi в БілокуракинеСвято фарб «Holi Fest» відбулось 03 серпня на центральному пляжі річки Білої селища Білокуракине. Це був не просто фестиваль фарб, а феєрія барв, емоцій, настрою, яскравого і безтурботного життя... «Holi Fest» об’єднав всіх присутніх на святі в єдину велику і дружну родину.
Програму свята організував та підготував відділ культури Білокуракинської ОТГ (начальник В.В.Аполлонов) за фінансової підтримки Білокуракинської ОТГ (голова С.І.Сірик).
Присутніх на запальному святі чекало багато приємних сюрпризів. Ведуча Наталя Коваленко провела флешмоб з фарбами «Холі», влаштувала для дітлахів розважальну програму, танці, ігри, конкурси зі смачними призами.
Головне правило «Holi Fest» - чим більше фарби на тебе потрапить цього дня, тим щасливішим ти будеш і яскравішим виявиться твоє літо. Тож фарб цього
дня не бракувало. ФОП М.П.Зінченко реалізовував для всіх бажаючих спеціальні фарби на основі трав і натуральних барвників «Холі», які добре змиваються з натуральних тканин, джинси і шкіри. Також зазначений підприємець проводив торгівлю різними смаколиками.
Справжнє DJ-шоу на пляжу влаштував всім відомий Іван Іванович. Кожен поринув у світ танцювальної музики під час дискотеки, пінної вечірки та лазерного димового шоу. У всіх учасників заходу був піднесений настрій та яскраві фарби «Холі» на обличчі, одягу, кожній ділянці тіла.
Свято фарб «Holi Fest» додало в цей світ яскравих фарб і позитивних емоцій, драйву, дало можливість білокуракинцям вирватись із сірих буднів і класно відпочити, щоб було що згадати про це літо, набратися позитиву та крутих вражень.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Фестиваль Holi в Білокуракине Фестиваль Holi в Білокуракине Фестиваль Holi в Білокуракине Фестиваль Holi в Білокуракине
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 310 | Додав: portalbk | Теги: газета, Білокуракине, життя, читати, Білокуракинський, білокуракинщини, сайт, онлайн, 2018 року, портал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar