23:42
Фестиваль талантів «Перлина Кам’янця»

Дуже хочеться поділитися своїми враженнями від поїздки на фестиваль талантів, який проходив у м. Кам'янець-Подільський на західній Україні під назвою «Перлина Кам’янця».
Ми, прості дівчата з невеличкого селища, побували у прекрасному місті Кам'янець-Подільський та брали участь у фестивалі «Перлина Кам’яйця». Нас дуже вразило, що членами журі були відомий хореограф Влад Яма, дует Анна-Марія, легендарний хореограф та співак Амадор Лопес. Емоції переповнювали нас, коли диплом ми отримали від Влада Ями та почули особисто від нього корисні поради.
Наступного дня, після виступу, ми потрапили на неймовірний майстер-клас з хореографії від Амадора Лопеса, відчувши атмосферу єдності всіх учасників конкурсу. В запальні танці поринули всі учасники фестивалю. Енергетика майстер-класу передалась кожному і залишиться в наших серцях надовго.
Чудове місто на Західній Україні - Хотинь подарувало нам екскурсію до одного із семи чудес України - Хотинської фортеці. Ми уявити не могли, яка вона велична. Стіни фортеці нібито повідомляли нам свою історію, про битви, які відбувалися поруч, про відважних князів та сміливих воїнів.
Ми провели на Західній Україні три незабутні дні, за які хочемо подякувати керівникам гуртків Будинку творчості - Інні Анатоліївні Косенко та Наталії Іванівні Сушковій, які вклали в нас душу та свої сили. Дуже приємно, що ми знайомі з такими професійними викладачами та маємо можливість унаслідувати їх приклад. Також дякуємо своїм батькам, які нас підтримали.

Ліза ЯМНОВА та Катерина ЧОРНУХА

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 294 | Додав: portalbk | Теги: Кам'янець-Подільський, діти, Фестиваль, дитячий, ямнова, конкурс, чорнуха, Білокуракине | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar