13:00
Білокуракинщина готується до свят

На Білокуракинщині активно готуються до відзначення важливих державних свят - Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.
Попередньо голова райдержадміністрації С.І.Іванюченко видав розпорядження №582 від 06 08.2018 р. «Про затвердження складу організаційного комітету і плану заходів з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України у Білокуракинському районі». І розпочалась копітка тривала робота.
Так голови ОТГ та сільських рад району забезпечують святкове оформлення населених пунктів, приведення в належний стан місць проведення святкових заходів, встановлення державних прапорів України на будівлях і на територіях адміністративних установ, організацій, підприємств. Заклади культури займаються розробкою сценарію та організацією святкових заходів. У бібліотеках та музеях району розпочинають діяти тематичні виставки, відбуваються заходи та інформаційно-патріотичні години.
Основні ж заходи у Білокуракинському районі відбудуться 23 та 24 серпня. Так, 23 серпня у смт Білокуракине відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапору України, флешмоб, привітання громадськості керівництвом району, нагородження з нагоди державного свята та вручення ID-карток. Також заплановано проведення спартакіади «Спортивне село». Безпосередньо 24 серпня у смт Білокуракине відбудуться урочистості з нагоди 27-ї річниці проголошення незалежності України.
Всі вищезазначені заходи попередньо заплановані, проте слідкуйте за святковими афішами на вулицях селища!

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 316 | Додав: portalbk | Теги: Білокуракине, читати, сайт, газета, білокуракинщини, портал, онлайн, 2018 року, життя, Білокуракинський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar