12:59
АПАРАТНА НАРАДА У РЕЖИМІ ВІДЕОКОНФЕРЕЦЗВ’ЯЗКУ

Голова облдержадміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Ю.Г.Гарбуз провів апаратну нараду в режимі відеоконферецзв’язку. У ній безпосередню участь взяли голови райдержадміністрацій, районних, міських, селищних, сільських рад, ОТГ області та ін. Білокуракинщину в режимі відеоконферецзв'язку представляли голова райдержадміністрації С.І.Іванюченко, його заступник Н.І.Вервейко, заступник голови районної ради Н.П.Літвінова, заступник Білокуракинського селищного голови В.М.Носуля, заступник Лозно-Олександрівського селищного голови І.В.Ляшко та ін.
На порядку денному розглядалось три питання та різне. Так, з питання про ліцензування господарської діяльності у сфері ЖКГ доповідачем був директор Департаменту ЖКГ ОДА В.А.Сурай. Про основні напрямки роботи з питань погашення заборгованості з заробітної плати в області у 2017 році та у І-півріччі 2018 року доповіла в.о. директора Департаменту соціального захисту населення ОДА І.П.Сердюкова. Керівник апарату ОДА І.М.Калініна доповіла про стан роботи зі зверненнями громадян, які надійшли до ОДА, ДУ «Луганський обласний контактний центр» у І півріччі 2018 року.
У різних питаннях голова ОДА Ю.Г.Гарбуз порушив питання з відзначення в області Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.
Голова Білокуракинської РДА порушив питання подальшої роботи РКП «Старобільськвода», тарифів на водопостачання, можливості приєднання до ОТГ тощо. Також очільник району підняв важливу проблему - роботу «Укрпошти» та низьку якість послуг, що надає зазначене підприємство, та стан його реформування.
За Підсумками апаратної наради губернатор роздав відповідні доручення.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 290 | Додав: portalbk | Теги: Білокуракине, газета, білокуракинщини, читати, 2018 року, портал, Білокуракинський, сайт, онлайн, життя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar