13:27
91 сесія Білокуракинської селищної ради 7 скликанння

Днями у залі засідань Білокуракинської селищної ради відбулась 91 сесія Білокуракинської селищної ради сьомого скликання. У її роботі, окрім 15 депутатів, взяли участь: старости, завідуюча сектором з фінансового та економічного аналізу Ю.В.Малик, головний бухгалтер О.Ф.Пронька та інші запрошені, головуючим на сесії був Білокуракинський селищний голова С.І.Сірик. Тож присутні оперативно приступили до розгляду питань порядку денного. Так, про звіт про виконання бюджету селищної ради за І півріччя 2018 року інформувала головний бухгалтер О.Ф.Пронька. Крім цього, в сесійному залі було заслухано інформацію: про внесення змін до мережі селищної ради, про внесення змін до бюджету селищної ради на 2018 рік (доповідач - завідуюча сектором з фінансового та економічного аналізу Ю.В.Малик); про внесення змін до Положення про бюджет участі (громадський бюджет) у Білокуракинській селищній територіальній громаді (доповідач - завідуюча сектору з соціально-економічних питань селищної ради О.В.Трубачова); про затвердження Програми розвитку туризму Білокуракинської селищної територіальної громади на 2018-2022 роки (доповідач - начальник відділу культури ОТГ В.В.Аполлонов); про затвердження інструкції з діловодства Білокуракинської селищної ради (доповідач - секретар селищної ради Н.І.Жукова).
Депутати своїм рішенням внесли зміни до штатної чисельності дошкільного та загальноосвітнього закладів Білокуракинської селищної ради та внесли зміни до Програми «Освіта Білокуракинської громади на 2017-2021 роки». Також розглянули питання: про скасування рішення 47-ї сесії Білокуракинської селищної ради 7-го скликання від 05.06.2018 р.  №47/14; про клопотання перед Білокуракинською районною радою про передачу майна зі спільної власності територіальних громад району з балансу Білокуракинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в комунальну власність Білокуракинської селищної територіальної громади; про внесення змін до графіку роботи Центру надання адміністративних послуг Білокуракинської селищної ради інформувала начальник ЦНАПу Т.В.Гнилицька. Завідуюча сектором соціальної роботи Білокуракинської ОТГ В.В.Ромасюк виступила з інформацією щодо придбання житла для особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яка проживає на території Білокуракинської селищної територіальної громади. Доповідачем з питання про призначення відповідальних за видалення дерев в селах Білокуракинської селищної територіальної громади був спеціаліст І категорії з благоустрою та екологічної безпеки громади С.І.Рожко.
Із земельними питаннями депутатів познайомила землевпорядник селищної ради В.В.Корнієнко.
Депутати почуту інформацію взяли до відома та після конструктивного обговорення проголосували за вищезазначені питання.
Після розгляду всіх питань порядку денного сесії, 51 сесія селищної ради сьомого скликання була оголошена закритою.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 325 | Додав: portalbk | Теги: Білокуракине, життя, сайт, читати, білокуракинщини, онлайн, 2018 року, газета, Білокуракинський, портал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar