18:30
Звернення Сірика С.І. до Білокуракинської громади
Шановні мешканці Білокуракиного!

Білокуракинська відокремлена дільниця РКП «Старобільськвода» обслуговує 1108 абонентів населення смт Білокуракине та 63 підприємства. Протяжність водоканалізаціної мережі – 34 км, капітальний ремонт яких не виконувався понад 40 років. Щомісячно абоненти сплачують РКП «Старобільськвода» за послуги водоканалізаційної мережі в сумі 8,964 грн. за 1 м куб., в т.ч. вода – 5,58 за 1 м куб.; каналізаційні стоки – 3,384 грн. за 1 м куб. З початку 2016 року РКП «Старобільськвода» заборгувала Новопсковському РЕМу за електроенергію понад 200 тис. грн., тому виникло питання відключення електроенергії.

В лютому місяці 2016 року смт Білокуракине протягом восьми годин залишалося без води, що спричинило обурення споживачів. Надходили скарги в різні інстанції від населення та дошкільних закладів, щодо причин відключення електроенергії, так як споживачі сплачують своєчасно на рахунок РКП «Старобільськвода» у встановлений термін, тобто до 5 числа наступного місяця.

Білокуракинська селищна рада не має змоги впливати на РКП «Старобільськвода», так як дане підприємство знаходиться на території м.Старобільськ, тому планує розглянути питання щодо можливого прийняття Білокуракинської відокремленої дільниці РКП «Старобільськвода» до об’єднаної територіальної громади – Білокуракинської селищної ради.

Шановні абоненти, Білокуракинська селищна рада чекає на ваші пропозиції з даного питання.

С.Сірик, голова Білокуракинської об’єднаної територіальної громади

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№23-24 від 19 березня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 536 | Додав: portalbk | Теги: життя, сирыка, Сірик, обращение, голова, звернення, білокуракинщини, Новини, мера, водоканал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar