15:47
Забезпечують комфорт та якість побуту населення району
20 березня відзначають своє професійне свято працівники та ветерани житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. У Білокуракинському районі цю сферу представляють РКП «Старобільськвода» (в.о.начальника С.В.Проценко), КП «Теплокомунзабезпечення» (директор В.О.Вашура), КП «Білокуракинське районне БТІ» (начальник П.М.Ларін), ОСББ та підприємства побутового обслуговування. Їх самовіддана праця забезпечує комфорт та якість побуту населення всього району. На них покладена величезна відповідальність за підтримання систем життєзабезпечення населення, створення комфорту і затишку. У цій галузі працюють відповідальні люди, справжні професіонали своєї справи, які щодня трудяться у важких умовах і жодного разу не осоромили свовго звання – професіонала.

Так, Білокуракинська дільниця РКП «Старобільськвода» - підприємство обслуговує 3 водонасосні станції, які забезпечують питною водою 1100 абонентів населення та 40 організацій, 4 каналізаційні станції, очисні споруди, 18 км водопровідних та 12 км каналізаційних мереж селища Білокуракине. КП «Теплокомунзабезпечення» здійснює опалення приміщень Білокуракинської ЗОШ №1, надає послуги з вивозу сміття від населення, із перевірки димових та вентиляційних каналів, послуги АС машини. На підприємстві налагоджене виробництво тротуарної плитки. Житловий фонд селища Білокуракине (ОСББ) становить 47 багатоквартирних будинків. З 2001 року згідно рішення Білокуракинської селищної ради 42 багатоквартирних житлових будинки передано на утримання об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків. За період роботи об’єднань позитивними зрушеннями в роботі з утримання будинків слід зазначити, що в 90% будинків повністю замінено застарілі каналізаційні та водопровідні мережі на металопластикові і пластикові, сезонно проводяться ремонтні роботи житлових будинків, належним чином здійснюється утримання прибудинкової території.

Також в цей день неодмінно, з глибокою повагою та вдячністю, хочеться згадати ветеранів цієї професії, колективи колишніх підприємств комунально-побутового обслуговування: ДП «Білокуракинський райсількомунгосп» (керівник М.А.Шевченко), КП «Райагробудзамовлення» (директор П.К.Робочий), а також людину, яка все трудове життя присвятила розбудові і покращенню сфери ЖКГ Білокуракинського району – В.Л.Дуденко.

З нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення – хочеться побажати витримки і терпіння, підвищення не тільки добробуту, але й статусу професії, яка зараз, на жаль, недооцінена державою. Пишайтеся своєю професією, ваша праця потрібна людям!

О.Логінов, завідуючий сектором з питань ЖКГ, містобудування та архітектури РДА

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№23-24 від 19 березня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 393 | Додав: portalbk | Теги: газета, життя, господарства, білокуракинщини, комунальника, день, комунального | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar