01:01
Вручено почесне звання «Мати-Героїня»
Згідно Указу Президента України від 21 серпня 2015 року №489/2015 за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку, багатодітній матері Марії Федорівні Хмеленко із села Луб'янка присвоєно почесне звання «Мати-героїня». Нещодавно голова Білокуракинської селищної ради Білокуракинської громади С.І.Сірик та спеціаліст селищної ради Т.В.Рогозян вручили Марії Федорівні цю високу державну нагороду.

Виростити одну дитину не просто, а що казати про мати, яка народила і виховала п'ятеро дітей. Марія Федорівна, якій на сьогоднішній день 69 років, має чотирьох синів і одну доньку, 13 онуків та п’ять правнуків. Ростити дітей, вести господарство, турбуватися про сім’ю - це воістину героїчний вчинок. Діти - це квіти життя і Мати-героїня щодня живе у царстві квітів.

С.І.Сірик привітав з отриманою нагородою та побажав Марії Федорівні міцного здоров’я, сил, благополуччя, висловив найщиріші слова подяки за те, що вона подарувала своїм дітям життя, навчила любити, творити добро. Відзначив, що такі жінки є прикладом родинної відданості та любові до дітей для всієї України.

Зворушена увагою та повагою до себе, Марія Федорівна подякувала за щирі слова та привітання.

Юлія МАЛЮК

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№1-2 від 02 січня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 397 | Додав: portalbk | Теги: життя, Сірик, хмеленко, мати, федорівна, героїня, газета, Марія, луб'янка, білокуракинщини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar