18:57
Свято для талановитих
У Білокуракинському районі стало доброю традицією підводити підсумки року, що минув, відзначати кращих. Початок Нового 2016 року не став виключенням та продовжив прекрасну традицію. Щоб підтримати та нагородити талановитих учнів загальноосвітніх навчальних закладів та вихованців позашкілля, в Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося районне свято для обдарованих дітей «Різдвяні дзвіночки нас кличуть до свята» за підтримки райдержадміністрації, райради та відділу освіти РДА. До гомінкої зали Будинку творчості завітали гості: перший заступник голови райдержадміністрації С.В.Щебетенко та начальник відділу освіти Л.І.Зубкова, які привітали всіх присутніх з Новим роком та провели церемонію нагородження найкращих. 65 обдарованих дітей було відзначено в різних номінаціях: переможці міжнародних та всеукраїнських конкурсів, обласних олімпіад та турнірів, районних олімпіад та творчих конкурсів. Кожен номінований колектив, гурток, переможець отримав грамоту та новорічний подарунок.

Святкове дійство відкрив танцювальний колектив «Грація» та Снігуронька (Карина Григоренко) з Дідом Морозом (Богдан Оселедько), лунали новорічні пісні у виконанні Анни Ромасюк, Поліни Ткаченко, Альони Лукоянової (керівник І.А.Косенко), Катерини Вервейко (керівник Є.І.Білоус), Руслани Мушніної (керівник В.Г.Калюжна), Юлії Чорнухи (керівник Н.І.Сушкова). Святкову енергію та драйв слухачам у залі віддавали учасники молодшої та середньої групи ансамблю «Барвінок» (керівник Н.І.Сушкова).

Танцювальні номери Білокуракинської ЗОШ №1 (танок «Чорний кіт») та Білокуракинської ЗОШ №2 (танок «Новорічні ялинки») у виконанні танцювального гурту «Мальви» порадували глядачів святковим малюнком своїх композицій та гарним настроєм.

Офіційна частина свята продовжилася інтелектуальним змаганням команд шкіл району у чемпіонаті знавців «Що? Де? Коли?» Турнір проводився у два етапи і передбачав відповіді ерудитів на 24 питання (12 питань один тур). Організатором та ведучою заходу стала методист Будинку дитячої та юнацької творчості І.А.Косенко. До журі запросили Л.М.Бончужну та О.В.Плотницьку – головних спеціалістів відділу освіти, С.В.Григоренка – вчителя математики Білокуракинської ЗОШ №1. За результатами двох турів перемогу отримала команда «Чемпіон» Павлівської ЗОШ, ІІ місце – команда «VIP» Білокуракинської ЗОШ №1, ІІІ – команда «Ерудит» Нещеретівської ЗОШ. Всі переможці й активні учасники конкурсу отримали грамоти та солодощі. Велика подяка Будинку дитячої та юнацької творчості (директор Л.О.Лушнікова) за чудове свято для обдарованих вихованців району.

Л.Зубкова, начальник відділу освіти Білокуракинської РДА

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№9-10 від 30 січня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 348 | Додав: portalbk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar