17:04
СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ У БІБЛІОТЕКУ
19 грудня до дітей України приходить Святий Миколай і кладе під подушки або в чобітки миколайчики - приємні подарунки від доброго святого за гарну поведінку протягом року. Цей день вважається народним святом. Немає на українській землі жодної хати, де не було б на стіні образа святителя Миколая, немає душі, що не горнеться до цього великого святого. З-поміж великих святих угодників Божих святитель Миколай Чудотворець користується особливою любов'ю нашого народу.

В Білокуракинській бібліотеці-філії №1 для дітей відбулося радісне свято «Святий Миколай, чемних діток привітай». Цього року учасниками були учні БЗОШ І-ІІІ ст. №1 на чолі з класним керівником 4-го класу Тамарою Володимирівною. Діти підготували цікаві легенди, вірші та пісні про Святого Миколая.

Бібліотекарі Н.Є.Рогозян та Н.І.Коваленко грали з школярами в веселі ігри, інсценували казки та розповідали різні історії про Святого Миколая. Кожен з присутніх діток одержав гостинець від Миколая - цукерки.

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№1-2 від 02 січня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 356 | Додав: portalbk | Теги: життя, Миколай, Рік, Білокуракине, Святий, білокуракинщини, Новий, бібліотека | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar