11:07
Щедрувальники в музеї
На Новорічні та Різдвяні свята у Білокуракинському районному краєзнавчому музеї було багатолюдно. Особливо під час Різдвяний зустрічей. У блакитній залі музею біля прикрашеної ялинки зібралися учні першого класу Білокуракинської ЗОШ №1 (класний керівник Л.Ю.Шестакова), настоятель Свято-Тихонівського храму, благочинний Білокуракинського округу Сєверодонецької єпархії, архімандрит Володимир, вихованці Недільної школи і хор Свято-Тихонівського храму. Їх гостинно зустрічали директор районного краєзнавчого музею В.С. Ситник та старший науковий співробітник О.О.Чайка.

Під гучні оплески глядачів лунали колядки, щедрівки, меланки, різноманітні пісня, вірші про Новий рік, Ісуса Христа, Різдво. За це господарі подарували дітлахам солодкі подарунки і висловлювали щирі побажання.

Окрім того, діти в музеї отримали багато цінної та корисної інформації про Новорічні та Різдвяні свята, традиції їх відзначення. Відвідувачі музею були задоволені від побаченого та почутого.

Юлія Малюк

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№9-10 від 30 січня 2016 року


Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 335 | Додав: portalbk | Теги: Різдво, Білокуракинський, Музей, Рік, Білокуракине, Новий, краєзнавчий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar