14:04
Селище – красиве та охайне
Нещодавно за ініціативою Білокуракинської селищної ради був проведений суботник з наведення санітарного порядку на центральному кладовищі в смт Білокуракине по вул. Магістральній. Напередодні селищним головою С.І.Сіриком разом із заступниками було намічено обсяг робіт, який необхідно виконати на даному об'єкті. Це висока підрізка дерев біля кладовища, вирубування порослі, прибирання сміття. Значний обсяг робіт був виконаний та попереду ще необхідно провести немало робіт із наведення порядку на цьому та інших кладовищах, які знаходяться на території об'єднаної громади. Адже невдовзі Великодні свята і підготовка цих святих місць є однією з першочергових завдань селищної ради.

Цього ж дня на суботнику проведені роботи й на інших об’єктах - обрізування дерев та вирубування порослі на обочинах автошляхів на в'їзді у селище, у лісосмузі по вул. Кленова селища Білокуракине.

На прохання селищної ради взяти участь у суботнику з почуттям відповідальності відреагували трудові колективи підприємств та організацій нашого селища.

У проведенні робіт з вирубування порослі, обрізуванні гілля на деревах, наведення санітарного порядку активну участь взяли працівники райдержадміністрації та районної ради, селищної ради, відділу культури, міськгазу, військкомату, управління АПК, Центру зайнятості, Пенсійного фонду, Будинку творчості, райфінвідділу, відділу освіти, ветмедицини, райлікарні, Білокуракинського центру ПМСД, Теплокомунзабезпечення, Білокуракинського відділу поліції, музею, бібліотек, Старобільськводи, Білокуракинської ЗОШ №1, Терцентру.

Взагалі, в даному заході взяло участь понад 80 чоловік. Всі учасники добросовісно попрацювали та виконали великий обсяг робіт. Селищна рада планує і в подальшому проводити заходи з наведення санітарного порядку, щоб наше селище ставало красивішим та охайнішим.

Д.ШУТЬ, заступник Білокуракинського селищного голови

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№23-24 від 19 березня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 359 | Додав: portalbk | Теги: життя, Шуть, онлайн, Селища, районна, газета, Білокуракине, білокуракинщини, благоустрій | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar