19:51
Садочок – світ любові і добра
Перша школа життя наших дітей - це дитячий садочок. Це особливий світ любові і добра, зі своїми радощами і прикрощами, переживаннями і досягненнями, в якому дитина пізнає навколишній світ та опановує своє місце в ньому.

Нещодавно в садочку «Берізка» відбувся «День відкритих дверей». Коли переступаєш поріг цього дошкільного закладу, відчуваєш себе вдома. Цього дня ми мали змогу глибше познайомитися з умовами життєдіяльності, середовищем, яке було створене для розвитку наших малят в садочку. У кожній віковій групі були проведені заняття з дітьми, в яких із задоволенням брали активну участь й ми - батьки. Так, в другій молодшій групі вихователь О.В.Давидова провела ігри з використанням драматизації. Середня група (вихователь В.І.Бараннік) - підсумкове заняття з образотворчого мистецтва «Осінній вінок»: В старшій А-групі вихователь І.П.Фоменко провела «Цікаву математику», а в старшій Б-групі Н.М.Світлична провела комплексне заняття «Допоможи зайчику».

Далі ми познайомилися з виставкою «Дитячий садочок майбутнього», яка з’явилася завдяки LEGO ЮНІСЕФ. Діти разом з вихователями проявляли творчість та висловлювали свої побажання на майбутнє. Слід зазначити, що в кожній віковій групі є батьківський куточок, де розміщені поради, консультації від вихователів, логопеда, психолога, широка пропаганда педагогічних знань.

Далі «День відкритих дверей» продовжила своїм виступом завідуюча ДНЗ «Берізка» В.П.Гужва. Вона розглянула питання фінансування, подякувала за спонсорську та батьківську допомогу. Підкреслила, що в закладі був зроблений капітальний ремонт - це заміна вікон і дверей на енергозберігаючі, заміна каналізаційної системи, придбання альтанки на майданчики, постільних комплектів та дитячих рушничків, пилососа і килимових доріжок. Висловила велику подяку начальнику відділу освіти райдержадміністрації Л.І.Зубковій та голові Білокуракинської селищної ради Білокуракинської громади С.І.Сірику; активістам-батькам В.М.Лавренко, О.М.Писаренко, О.П.Журбі, В.О.Лунякіну, О.В.Ключці та Д.І.Малику. Багатьом батькам було вручено листи-подяки за активну участь. Також торкнулася теми «родинного виховання дошкільнят».

Завдяки вихователям наші діти знають велику кількість казок, оповідань, загадок, пісень, різноманітну інформацію про явища природи, життя тваринного світу, звичаї різних народів нашої та інших країн, ростуть чуйними, добрими та справедливими.

Величезна праця, вміння, добросердість вкладають у свою роботу працівники ДНЗ «Берізка». Вони створюють всі умови для розвитку компетентної особистості, поліпшення якості освітнього процесу та удосконалення взаємодії з батьками. Діти завжди оглянуті й нагодовані. Тож ми бажаємо всім здоров'я і подальших успіхів у їх благородній і нелегкій праці.

Батьки вихованців ДНЗ «Берізка»

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№1-2 від 02 січня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 349 | Додав: portalbk | Теги: життя, білокуракинщини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar