19:58
Родинні студії
Традиційно у Білокуракинській ЗОШ №1 останній місяць року - Місячник родинного виховання. В цьому році план заходів поповнився новою формою роботи з батьками, а саме робота Родинних студій. Одночасно працювали декілька студій з найактуальніших тем сьогодення: для 1 класів - «Гра в житті першокласника», для 2-4 класів - «Професія бути татом», «Сучасні гаджети і діти», «Здоров’я дитини - щастя родини».

Батьки обирали теми, які їх цікавлять найбільше. Весело пройшло заняття у студії «Гра в житті першокласника». Батьки навчились іграм і вправам, що сприяють кращому порозумінню, формуванню міцних стосунків між батьками і дітьми. У студії «Професія бути татом», куди були запрошені тільки тата, батьки визначали їх роль у формуванні особистості хлопчика і дівчинки та з’ясували, що головна місія батька - захищати, втішати, любити.

Тема сучасних гаджетів не залишила нікого осторонь. Батьки дискутували щодо користі чи шкоди від спілкування з комп’ютером та іншими електронними пристроями, ролі книги в житті дітей та отримали поради для збереження зору, правильної постави та нервової системи школярів. А проблема збереження здоров'я є актуальною, важливою, над якою працює вже декілька років Білокуракинська ЗОШ №1.

Батьки поповнили свої знання щодо раціонального харчування, фізіологічних особливостей, здорового способу життя та отримали практичні навички, що допоможуть зберегти здоров'я школярів. Такі форми роботи сприяють підвищенню педагогічної культури батьків, їх психолого-педагогічної компетентності, привертають зацікавленість і увагу до школи.

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№1-2 від 02 січня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 365 | Додав: portalbk | Теги: життя, білокуракинщини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar