10:52
Різдвяна зірка на весь світ засіяла…
Багата і щедра наша українська земля народними традиціями та обрядами – щедрівками, колядками, меланками… Це усіма нами з дитинства улюблені й радісні свята, наповнені передчуттям дива й казки, душевним теплом і надією. За допомогою поетичного слова і магічних пісень, святковою урочистою обстановкою всі ми прагнемо створити в ці дні вимріяний образ достатку, щастя, злагоди і спокою в оселях, миру та благополуччя. А щоб Новий рік був радісний і веселий – щедрівку і колядку необхідно впустити в свою оселю. Не залишилися осторонь цих традицій і учні Білокуракинського ПАЛ (професійного аграрного ліцею), де відбулось різдвяно-поетичне свято в бібліотеці ліцею.

Учні групи №25 Ірина Мельничук та Дарина Луб’яна привітали всіх учнів та викладачів з новорічними святами та побажали всім міцного здоров’я, добра, достатку. Дар’я Попова та Настя Нехаєнко проспівали всім нам відомі колядки та щедрівки. Дівчата привітали директора ліцею О.О.Турчаннікова та побажали йому безліч теплих віршованих побажань.

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№9-10 від 30 січня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 325 | Додав: portalbk | Теги: Різдво, Білокуракинський, ліцей, святкування, аграрний | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar