20:27
Привітали жінок громади
З початком весни до кожного з нас приходить свято найкрасивішої частини людства – жінок. В цей день всім жінкам, незалежно від віку, надсилають найщиріші вітання, дарують квіти, подарунки. Цього року напередодні та в день 8 Березня в закладах, які входять до Білокуракинської об’єднаної територіальної громади – у сільських клубах, шкільних та дошкільних навчальних закладах були проведені урочистості з вшанування жінок.

На всіх урочистостях, присвячених Міжнародному жіночому дню, які проводились у Курячівській та Коноплянівській загальноосвітніх школах, у Лизинському, Бунчуківському та Паньківському сільських Будинках культури, побував селищний голова С.І.Сірик. Заступники селищного голови В.М.Носуля та Д.А.Шуть взяли участь у святкуванні у Курячівському, Нещеретівському, Шапарівському, Луб’янському, Дем’янівському, Олексіївському та Заїківському сільських клубах.

У всіх культурних закладах завідуючими клубами разом з творчими колективами була підготовлена різножанрова, дуже цікава програма. Сергій Іванович та його заступники щиро привітали зі святом всіх присутніх жінок, побажали їм та їхнім сім’ям міцного здоров’я, миру, достатку та благополуччя. А на подарунок вручили колективам, які підготували ці урочистості, смачні торти.

Н.Жукова, секретар Білокуракинської селищної ради

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№23-24 від 19 березня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 378 | Додав: portalbk | Теги: життя, Сірик, онлайн, 8 березня, читати, білокуракинщини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar